Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Xarxes Informàtiques

Instal·lació, manteniment xaxes de coure, fibra òptica, WIFI, etc.

Empresa especialitzada en xarxes informàtiques a Girona i província

Som experts en instal·lacions de cablejat de veu i dades o cablejats estructurats.

 • Li oferim la possibilitat de tenir un sol proveïdor per posar en funcionament les seves instal·lacions de Xarxa de cablejat o Xarxa Informàtica.
 • Instal·lem la seva xarxa informàtica amb la garantia que li ofereix un instal·lador professional amb els coneixements tècnics necessaris per instal·lar, gestionar i mantenir qualsevol xarxa informàtica.
 • El nostre Departament d’Instal·lacions de xarxes informàtiques realitza instal·lacions de cablejat de veu i dades usant cable UTP, FTPs O SFTPs de categoria 6 o superiors i / o fibra òptica segons les necessitats plantejades.
 • Li planifiquem i instal·lem la infraestructura de connexió informàtica mitjançant cablejat amb una xarxa WiFi o les dues infraestructures combinades. Instal·lació, connexió i comprovació de cablejat de coure i fibra òptica, Wi-fi, racks, switch i tot tipus d’infraestructures informàtiques:
  • Cablejats UTP/FTP/SFTP
  • Connexionat de tomes informàtiques.
  • Comprovació de xarxes informàtiques.
  • Instal·lació de Racks, Switch, Patch panels.
 • Instal·lem i mantenim la seva xarxa informàtica i les seves connexions Locals, a Internet o amb delegacions.

Nou sistema WIFI per Hotels

Tot el control en un mateix sistema, gratuït o de pagament

Xarxes WIFI punt a punt per a poder donar servei a una altre ubicació amb la mateixa línia de ADSL.

Instal·lació de xarxes via wifi : de 100 Mts. a 10 quilòmetres de distancia.

Certificació de xarxes informàtiques

Per una correcta utilització de la seva xarxa informàtica, i amb la finalitat d’evitar possibles errors i pèrdua d’informació la nostra empresa li ofereix un servei de certificació de tots els punts permanents de la seva instal·lació.

Certifiqui la seva xarxa informàtica

Emitim diferents tipus de certificació: enllaç permanent o enllaç per canal.

La certificació d’un sistema de cablejat demostra la qualitat dels component i de la instal·lació i exigeix que els enllaços del cablejat proporcionin el resultat “PASS”.

En cas que alguns punts del cablejat donin resultat “NO PASS”, el nostre departament tècnic diagnosticarà els enllaços que fallen, se solucionaran tots els errors trobats, i es tornarà a comprovar per tal de garantir que compleixen els requisits d’una transmissió correcta.

El temps necessari per a la certificació d’una instal·lació no només inclou la realització de les mesures del certificat, si no que també inclou la documentació i la solució dels possibles problemes.

Certificació de Xarxes Informàtiques i de Cablejat Estructurat

Les empreses professionals i especialitzades en realitzar instal·lacions de cablejat de veu i dades han de saber com diagnosticar i solucionar problemes dels sistemes de cablejat d’alt rendiment.

A mesura que es van desenvolupant i implementant nous sistemes de cablejat d’alt rendiment,cada aspecte de la instal·lació demanarà un nivell més elevat d’instal3lació i més atenció al detall.

Garantia de qualitat en les nostres certificacions

Oferim via PDF o impresa tota la possible informació de cada un dels punts de la xarxa informàtica de l’usuari on s’especifiquen totes les proves realitzades amb equip Lantek 6A, que compleix amb tota la normativa establerta actualment. Així l’usuari pot descartar en un futur que la causa d’una possible avaria sigui a causa de la base del cablejat de la seva empresa.

Fibra Òptica Girona

Instal·lacions i reparacions de Fibra Òptica

Multimode: Per a instal·lacions fins a 1 Kilòmetre de distància

Una fibra òptica multimode és aquella en la qual els feixos de llum poden circular per més d’una manera o camí. El fet que es propaguin més d’una manera suposa que no arriben tots alhora al final de la fibra pel que s’usen comunament en aplicacions de curta distància, menors a 1 km, ja que aquest efecte suposa un problema a l’hora d’utilitzar-les per a majors distàncies. A més són fàcils i econòmiques a l’hora de dissenyar-les.

En aquest tipus de fibra el diàmetre del nucli sol ser de 50 o 62.5 µm i el diàmetre del revestiment de 125 µm. A causa que la grandària del nucli és gran, és més fàcil de connectar i té una major tolerància a components de menor precisió, és a dir, que permet la utilització d’electrònica de baix cost. La propagació de les maneres d’aquest tipus de fibra és diferent segons el tipus d’índex de refracció del nucli.

Monomode: Per a instal·lacions més complexes o més llargues.

En les fibres monomode solament es propaga una manera de llum. El diàmetre del revestiment és de 125 µm, igual que en les multimode. No obstant això el diàmetre del nucli és molt menor, d’unes 9 µm. Aquest fet fa que la seva transmissió sigui paral·lela a l’eix de la fibra i que, a diferència de les fibres multimode, les fibres monomode permeten aconseguir grans distàncies i transmetre elevades taxes d’informació.

A continuació podem veure la comparació entre els dos tipus de propagació en la fibra multimode així com la propagació en la fibra monomode.

Demana pressupost sense compromís