Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Avís Legal

El present document estableix les Condicions Generals d’Ús del lloc web fajulatelecos.cat.

Avis legal Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual de la web fajulatelecos.cat, així com el dels elements continguts en la mateixa (que inclouen, entre altres, imatges, so, àudio, vídeo, software o texts) pertanyen a Joan Fajula Aulet. o, en el seu cas, a terceres persones. L’usuari podrà visualitzar els elements i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre i quan sigui, únicament i exclusiva, per l’ús personal i privat, quedant per tant, terminantment prohibida la seva utilització amb finalitats comercials, de distribució així com la seva modificació o alteració.

La utilització dels serveis i/o continguts del lloc web per part dels usuaris suposa i expressa l’acceptació de totes les Condicions Generals d’Ús de la versió publicada en el present lloc web, així com la política de protecció de dades. Així mateix Joan Fajula Aulet no es pot fer responsable i no se’n fa del contingut dels lloc web externs que puguin estar enllaçats.

En el cas que qualsevol usuari o un tercer consideri que algun dels continguts del web fajulatelecos.cat de propietat de Joan Fajula Aulet, vulneri els seus drets de propietat intel·lectual o industrial, haurà de remetre un comunicat a info@fajulatelecos.cat amb la següent informació:

Nom i Cognoms adreça postal i adreça de correu electrònic de l’afectat o, en el seu cas, de la persona autoritzada per actuar en el seu nom, indicant el títol en virtut del qual ostenta la representació. Declaració per part del reclamant en la que afirmi ser el titular dels drets suposadament infringits, incloent-hi la seva firma, física o digital. Descripció detallada dels continguts protegits pels drets de propietat intel•lectual suposadament infringits, així com la situació exacte dins del portal web.

Descripció del lloc Web

fajulatelecos.cat és la web personal i comercial de Joan Fajula Aulet.

No es podrà utilitzar aquest lloc web per l’enviament de publicitat o comunicacions comercials, per l’emissió de missatges amb finalitat publicitària o per la captació de dades amb el mateix fi.

Modificacions

Joan Fajula Aulet es reserva el dret d’efectuar les modificacions que es considerin oportunes, podent modificar, suprimir o incloure, unilateralment i sense avís previ, nous continguts i/o serveis, així com la forma en que aquests apareixen presentats i localitzats. De la mateixa manera, el client accepta que Joan Fajula Aulet es reservi els drets a modificar i actualitzar periòdicament les presents condicions d’ús, així com les especificades a cada servei ja sigui el seu caràcter gratuït o remunerat. Llevat que es digui el contrari al que s’estableix en aquest document, la introducció de qualsevol característica que modifiqui els actuals serveis i/o la introducció de nous serveis quedaran subjectes a les presents condicions d’ús.

Exclusió de garanties

Joan Fajula Aulet no garanteix la disponibilitat i continuïtat del funcionament del lloc web i dels serveis.